Over ons

Kunsthuis APART Galerie

Originele en toegankelijke kunst 

voor ieders budget…

Sinds 2004 verwelkomen Dirk Obin en Gudrun Soens vanuit hun liefde voor kunst en keramiek u in hun Kunsthuis Apart. Een industriële omgeving met ruime beeldentuin waar meer dan 300m² exporuimte ter beschikking staat met evenwichtig gepresenteerde originele kunstwerken. Schilderijen, objecten, keramiek en beeldhouwwerken van hedendaagse kunstenaars zowel van eigen bodem als over de taal- en landsgrens heen.

Kunst beleven en genieten in een huiselijke sfeer staan centraal in onze filosofie. Bij interesse luisteren, begeleiden en adviseren we u graag vrijblijvend. Indien gewenst presenteren we kunstwerken in uw eigen omgeving zonder aankoopverplichting.

Tweemaal per jaar wordt een tentoonstelling met meerdere kunstenaars in diverse kunstvormen, vernieuwend, toegankelijk en laagdrempelig georganiseerd voor een breed publiek. Daarnaast valt er steeds werk te ontdekken van de vaste kunstenaars van het huis en gaan er tal van pop-ups met creatieve input door.

Bent u op zoek naar dat origineel werk om uw interieur of tuin helemaal top te maken? U vindt bij ons misschien net dat ene kunstwerk…

Op zoek naar een onvergetelijk geschenk voor een speciale gelegenheid?
Wij helpen u graag in uw zoektocht of u kan een originele cadeaubon bekomen.

Volg ons op facebook en instagram.

STEEDS VRIJE INGANG.

Dit alles met de nodige corona voorzorgsmaatregelen…